تهیه و تدوین طرح جامع گردشگری استان چهارمحال و بختیاری

طرح جامع گردشگری استان چهارمحال و بختیاری تهیه و تدوین شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری، استاندار چهارمحال وبختیاری در نشستی که به مناسبت هفته صنایع دستی با پرسنل اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در محل سالن جلسات شهید رفیعی این اداره کل داشت از تهیه و تدوین طرح جامع گردشگری این استان خبر داد و اظهار داشت : این طرح هم اکنون تدوین شده و برای تصویب و ارزیابی به هیات دولت ارسال شده است.

قاسم سلیمانی دشتکی با بیان اینکه در سفر رئیس جمهوری و هیات دولت ،بر تهیه و تدوین طرح جامع گردشگری استان تاکید شد گفت : کارشناسان استان این طرح را تهیه و تکمیل نمودند.
سلیمانی دشتکی در این سند گردشگری ورزشی، سلامت ، طبیعت گردی و ظرفیتهای این بخش ها در استان را مورد تاکید قرار داد و افزود : با ایجاد زیرساخت ها، تکمیل و فعال کردن بخش خصوصی تا چند سال آینده گردشگری به عنوان یکی از ظرفیت های اشتغالزایی و توسعه برای استان محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری در سفر رئیس جمهوری و هیات دولت به عنوان قطب گردشگری کشور مطرح شد گفت : ایجاد زیرساختهای گردشگری و همچنین توسعه اماکن گردشگری و اقامتی می تواند در تحقق قطب گردشگری برای این استان اثرگذار باشد.
وی اذعان داشت : چهارمحال و بختیاری با برخورداری از جاذبه های گردشگری کم نظیر، هر ساله میزبان مسافران فصلی می باشد که این امر می طلبد در میزبانی از آنها اقدامات شایسته ای انجام شود.
سلیمانی دشتکی گفت : هم اکنون روزانه 239 هزار تردد وسایط نقلیه در استان انجام می شود که این میزان در ایام تعطیل حدود 500 هزار تردد در محورهای مواصلاتی استان است.
وی به کیفیت بالای صنایع دستی استان اشاره کرد و گفت:صنایع دستی در ایجاد شغل نقش مهمی دارد و با توجه به فعال شدن ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استان،برای بازاریابی صنایع دستی استان برنامه ریزی شده است.
به گفته وی راه اندازی و فعال ساختن بازارچه روز صنایع دستی یکی از اهداف استان در حمایت از صنایع دستی است.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به نقش بختیاری ها و چهارمحالی ها در دوران های مختلف و از جمله مشروطیت افزود:  وضعیت مستند سازی تاریخی و پیشینه تاریخی استان در دوران های مختلف مناسب نیست و این مستند سازی باید براساس استاندارد باشد و بسیار تقویت شود.


وی بر فعال کردن گنجینه تاریخی استان و همچنین افزایش تعداد آثار در این گنجینه تاکید کرد وگفت: آثار تاریخی و مستندات فعالیتهای مختلف پیشنیه تاریخی هر استان است که باید در این زمینه از تمام توان اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان استفاده شود.


\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395032616